Menü Bezárás

Mosonmagyaróvári Euroexam Tanártalálkozó 2024

A Hatos és Társa Nyelviskola és a Euroexam 2024. január 25-én, csütörtökön nyelvoktatói szakmai rendezvényt tart Mosonmagyaróváron, a Piarista Gimnáziumban. Az esemény célja, hogy összehozza a régió nyelvtanárait és intézményvezetőit, és lehetőséget adjon számukra arra, hogy tájékozódjanak a nyelvvizsgák aktuális helyzetéről, és megismerjék a hatékony nyelvvizsga-felkészítés legújabb módszereit.

A rendezvényen egy előadás és egy workshop kerül megrendezésre a záró tombolasorsolás előtt.

14:00-15:00: Kötelező? Ajánlott? Tiltott? Nyelvvizsgák 2024-től

Héthy Judit, a Euroexam International operatív igazgatója előadást tart a nyelvvizsgák jelenéről, jövőjéről, a felsőoktatási felvételi követelményekről, valamint a nyelvvizsgák kiválasztásának szempontjairól.

15:00-16:00: Ötletek, tippek a hatékony nyelvvizsga-felkészítéshez angol és német nyelvtanároknak

Szabó Anett német szakreferens és vizsgafejlesztő workshopot tart a hatékony nyelvvizsgafelkészítésről. A workshopon a résztvevők megismerkedhetnek a vizsgán elvárt kompetenciákkal, valamint olyan módszerekkel és ingyenesen elérhető segédanyagokkal, amelyek segíthetik a diákok sikeres felkészülését.

16:00-16:30: kötetlen beszélgetés és tombola zárja a rendezvényt.

Az eseményre szeretettel várunk minden angol és német nyelvtanárt, intézményvezetőt, valamint a nyelvvizsgák iránt érdeklődő szakembereket.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációs űrlapot megtalálhatják a Euroexam honlapján.

A nyelvvizsgák aktuális helyzete és a hatékony nyelvvizsga-felkészítés fontos kérdések minden nyelvtanár és intézményvezető számára. A Mosonmagyaróvári Euroexam Tanártalálkozó kiváló lehetőséget kínál arra, hogy tájékozódjon ezekről a témákról, és megismerkedjen más nyelvtanárokkal és szakemberekkel.

Regisztráljon még ma, és ne hagyja ki az év első szakmai találkozóját!

További információért forduljon hozzánk bizalommal!
+36 30 486 2115
movarhatos@hatos.hu

9200 Mosonmagyaróvár, Jókai utca 1.

Aktuális nyelvi képzéseinkről és nyelvvizsga-lehetőségekről friss információért, valamint érdekes nyelvi tartalmakért kövessen Minket a közösségi média felületeinken:
facebook.com/hatosmovar
instagram.com/hatosnyelviskolamovar/
tiktok.com/@hatosnyelviskola
youtube.com/@Hatos_Nyelviskola

 

További híreink