Menü Bezárás

Aktuális híreink

Új Beszélj most! kommunikációs nyelvtanfolyam

Új Beszélj most! kommunikációs nyelvtanfolyam

2024.06.03. - Új Beszélj most! német és angol kommunikációs nyelvtanfolyamok
Nyári intenzív nyelvtanfolyamok

Nyári intenzív nyelvtanfolyamok

2024.04.09. - Nyári intenzív nyelvi képzések
NYESZE Konferencia 2024

NYESZE Konferencia 2024

2024.04.22. - Ellátogattunk a Nyelviskolák Szakmai Szövetsége által szervezett éves szakmai konferencia idei eseményére. A NYESZE Konferencia 2024 egy inspiratív és hasznos esemény volt a nyelviskola tanárai számára.
Goethe nyelvvizsga villámgyorsan, 2024 májusában

Goethe nyelvvizsga villámgyorsan, 2024 májusában

2024.04.12. - 2024. május 22-én Goethe-vizsgát tartunk Mosonmagyaróváron. Megnéztük, miért is jó ez a vizsga

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Szeretnél naprakész információkkal
rendelkezni
tanfolyamainkról és a
vizsgák időpontjáról?
Ha a válaszod igen,
iratkozz fel hírlevelünkre!

KÖZELGŐ HATÁRIDŐK

További információk
hamarosan...

Rólunk

A Hatos és Társa Nyelviskola Kft mosonmagyaróvári kirendeltségén már több, mint egy évtizede nyújtunk szakértő segítséget a nyelvtudás megszerzéséhez és annak bizonyításához.

Nyelvoktatás:

Elsősorban angol és német nyelvtanfolyamokat kínálunk, de lehetőség van spanyol, olasz, ukrán és orosz nyelvet is tanulni.

Szakmailag felkészült és lelkes tanárainkkal, akik közül többen maguk is nyelvvizsgáztatók, az alábbi képzéstípusok során találkozhatnak:

Lakossági képzéseink:

  • Egyéni képzés - az órák ütemterve teljes mértékben a diákra van szabva
  • Tandem képzés - hasonló nyelvi szinten álló ismerősöddel együtt beiratkozva az egyéni képzés szabadságát kapjátok a csoportos képzés áráért
  • Kiscsoportos képzés - 2-6 fős csoport, minél nagyobb a létszám, annál több óra jár a bérlet díjáért, hogy ugyanannyi idő jusson mindenkire, rendszeres időpontokban és kötött(ebb) tanmenettel

Céges képzéseink szintén rugalmasan, igény szerint kerülnek leszervezésre.

Képzési platformok:

Személyes oktatásra képzési helyszínünkön (9200 Mosonmagyaróvár, Jókai utca 1.) is van lehetőség, de egyéni megbeszélés nyomán más helyszínen (pl. cég telephelyén) is van rá lehetőség, mindemellett pedig az online végzett oktatásban is otthon vagyunk.

Képzési szintek:

Képzéseket vállalunk kezdő (A1) szinttől egészen felsőfokig (C1), beleértve akár a B2 középfokú nyelvvizsgára és a közép- és emeltszintű érettségire való felkészítést. Egyik specialitásunk pedig az akár kezdő szintű német munkavállalásra való nyelvi felkészítés.

Nyelvvizsgáztatás:

2017 óta a Goethe Intézettel sikeres együttműködésben Goethe Zertifikat német nyelvvizsgahelyként működünk. Évente számos alkalommal nyújtunk lehetőséget az egynyelvű, nemzetközileg és államilag is elismert, rövid jelentkezési határidejű és gyorsan bizonyítványt biztosító Goethe nyelvvizsga letételére.

2018 óta az ELTE Origo Nyelvi Centrummal partnerségben Origó angol és német nyelvvizsgákat is szervezünk. Szintén évente számos alkalommal szervezzük a hosszú évtizedek óta méltán népszerű, klasszikus, szintén államilag és nemzetközileg is elismert Origó vizsgákat akár egynyelvű, akár kétnyelvű (közvetítő feladatok a magyar és az idegen nyelv között) formátumban.

2019 óta a jelentkezők számától függően a Euroexam International nyelvvizsgacentrummal együttműködve adunk helyet a Euroexam vizsgáknak a mosonmagyaróvári kirendeltségen. Szintén egy- vagy kétnyelvű formátumban elérhető, és ugyanúgy államilag és nemzetközileg is elismert bizonyítványt ad. (Győri székhelyünkön a létszámtól függetlenül elérhető a vizsgalehetőség.)

Tanári továbbképzések:

Aktív szerepet vállalunk továbbá a nyelvtanárok továbbképzésének támogatásában is. Évente több alkalommal is szervezünk online és személyes képzéseket a környékbeli kollégáknak. Képzéseink sokszínűsége a módszertani aktualitásoktól, gyakorlati workshopokon át egészen a nyelvvizsgacentrumokkal közösen szervezett vizsgafókuszú eseményekig terjed.

Nyelvtanfolyamaink megkezdése előtt díjmentesen egy szintfelmérő alkalmával felmérjük jelenlegi szinted és tanácsot adunk nyelvtudásod továbbfejlesztésére. 

Árainkról, alakuló csoportjainkról, programjainkról érdeklődj az elérhetőségeinken!

+36302266605  movarhatos@hatos.hu

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás: 

9200 Mosonmagyaróvár, Jókai utca 1.
Telefon: +36 30 486 2115, +36 30 226 6605
Email: movarhatos@hatos.hu

Német szekció

Hencz Katalin
Telefon: +36 30 226 6605
Email: hencz.katalin71@gmail.com

Angol szekció

Vezető nyelvtanár
30/4862115
movarhatos@hatos.hu

Jelentkezzen tanfolyamunkra most!

Amennyiben nem vagy biztos abban, hogy melyik szint a neked megfelelő, akkor töltsd ki a szintfelmérő tesztünket!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!