Menü Bezárás

Aktuális híreink

Goethe nyelvvizsga villámgyorsan, 2024 májusában

2024.04.12. - 2024. május 21/22-én Goethe-vizsgát tartunk Mosonmagyaróváron. Megnéztük, miért is jó ez a vizsga

Nyári intenzív nyelvtanfolyamok

2024.04.09. - Nyári intenzív nyelvi képzések
Újra indulnak senior kezdő angol tanfolyamaink

Újra indulnak senior kezdő angol tanfolyamaink

2024.04.05. - A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel újra indulnak kifejezetten szépkorúak számára meghirdetett angol kezdő tanfolyamaink. A cél továbbra is az, hogy kommunikálni tudjanak az őket érintő szituációkban, például a külföldi nyaraláson.
Vizsgabizonyítvány szupergyorsan

Vizsgabizonyítvány szupergyorsan

2024.03.01. - A Goethe Zertifikat elektronikus vizsgabizonyítványával jelentkezés után 2 hónap helyett akár már 2 hét alatt a 'kezedben' lehet a bizonyítványod.

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Szeretnél naprakész információkkal
rendelkezni
tanfolyamainkról és a
vizsgák időpontjáról?
Ha a válaszod igen,
iratkozz fel hírlevelünkre!

Rólunk

A Hatos és Társa Nyelviskola Kft mosonmagyaróvári kirendeltségén már több, mint egy évtizede nyújtunk szakértő segítséget a nyelvtudás megszerzéséhez és annak bizonyításához.

Nyelvoktatás:

Elsősorban angol és német nyelvtanfolyamokat kínálunk, de lehetőség van spanyol, olasz, ukrán és orosz nyelvet is tanulni.

Szakmailag felkészült és lelkes tanárainkkal, akik közül többen maguk is nyelvvizsgáztatók, az alábbi képzéstípusok során találkozhatnak:

Lakossági képzéseink:

  • Egyéni képzés - az órák ütemterve teljes mértékben a diákra van szabva
  • Tandem képzés - hasonló nyelvi szinten álló ismerősöddel együtt beiratkozva az egyéni képzés szabadságát kapjátok a csoportos képzés áráért
  • Kiscsoportos képzés - 2-6 fős csoport, minél nagyobb a létszám, annál több óra jár a bérlet díjáért, hogy ugyanannyi idő jusson mindenkire, rendszeres időpontokban és kötött(ebb) tanmenettel

Céges képzéseink szintén rugalmasan, igény szerint kerülnek leszervezésre.

Képzési platformok:

Személyes oktatásra képzési helyszínünkön (9200 Mosonmagyaróvár, Jókai utca 1.) is van lehetőség, de egyéni megbeszélés nyomán más helyszínen (pl. cég telephelyén) is van rá lehetőség, mindemellett pedig az online végzett oktatásban is otthon vagyunk.

Képzési szintek:

Képzéseket vállalunk kezdő (A1) szinttől egészen felsőfokig (C1), beleértve akár a B2 középfokú nyelvvizsgára és a közép- és emeltszintű érettségire való felkészítést. Egyik specialitásunk pedig az akár kezdő szintű német munkavállalásra való nyelvi felkészítés.

Nyelvvizsgáztatás:

2017 óta a Goethe Intézettel sikeres együttműködésben Goethe Zertifikat német nyelvvizsgahelyként működünk. Évente számos alkalommal nyújtunk lehetőséget az egynyelvű, nemzetközileg és államilag is elismert, rövid jelentkezési határidejű és gyorsan bizonyítványt biztosító Goethe nyelvvizsga letételére.

2018 óta az ELTE Origo Nyelvi Centrummal partnerségben Origó angol és német nyelvvizsgákat is szervezünk. Szintén évente számos alkalommal szervezzük a hosszú évtizedek óta méltán népszerű, klasszikus, szintén államilag és nemzetközileg is elismert Origó vizsgákat akár egynyelvű, akár kétnyelvű formátumban.

2019 óta a jelentkezők számától függően a Euroexam International nyelvvizsgacentrummal együttműködve adunk helyet a Euroexam vizsgáknak a mosonmagyaróvári kirendeltségen. Ez a vizsga egyetlen (szombati) nap alatt is gyorsan letehető, szintén egy- vagy kétnyelvű formátumban elérhető, és ugyanúgy államilag és nemzetközileg is elismert bizonyítványt ad. (A győri székhelyen jelentkezői létszámtól függetlenül mindig elérhető a vizsgalehetőség)

Tanári továbbképzések:

Aktív szerepet vállalunk továbbá a nyelvtanárok továbbképzésének támogatásában is. Évente több alkalommal is szervezünk online és személyes képzéseket a környékbeli kollégáknak. Képzéseink sokszínűsége a módszertani aktualitásoktól, gyakorlati workshopokon át egészen a nyelvvizsgacentrumokkal közösen szervezett vizsgafókuszú eseményekig terjed.

Nyelvtanfolyamaink megkezdése előtt díjmentesen egy szintfelmérő alkalmával felmérjük jelenlegi szinted és tanácsot adunk nyelvtudásod továbbfejlesztésére. 

Árainkról, alakuló csoportjainkról, programjainkról érdeklődj az elérhetőségeinken!

+36302266605  movarhatos@hatos.hu

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás: 

9200 Mosonmagyaróvár, Jókai utca 1.
Telefon: +36 30 486 2115, +36 30 226 6605
Email: movarhatos@hatos.hu

Német szekció

Hencz Katalin
Telefon: +36 30 226 6605
Email: hencz.katalin71@gmail.com

Angol szekció

Vezető nyelvtanár
30/4862115
movarhatos@hatos.hu

Jelentkezzen tanfolyamunkra most!

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!