Menü Bezárás

Újdonság! Munkavállalói német nyelvtanfolyam

Újdonsággal bővült a képzési palettánk. Német nyelvterületeken, kezdő nyelvhasználóként munkát vállalóknak vagy csak munkavállalást tervezőknek indítjuk új tanfolyamunkat.

A képzés előnyei:

  • kezdő szintű - nem kellenek hozzá előtanulmányok vagy tapasztalat. Ha van egy kicsi, az csak előny.
  • kommunikációközpontú - főleg beszédértést és szóbeli kifejezőkészséget fejlesztünk, mert a munkában leginkább szóban találkoztok a német nyelvvel. Sok beszélgetős feladat van, szituációs gyakorlatok, hallásértések, bár természetes, hogy mindezt írásban és írásbeli formákban (pl. e-mailek) is gyakoroljuk.
  • életszerű - a munkavállalás során valóban és gyakran felmerülő helyzeteket gyakoroljuk, mint például hogyan vegyünk ki egy albérletet, hogyan tudunk bevásárolni, mivel készülhetünk állásinterjúra, hogyan beszéljünk a főnökünkkel és hasonlók.
  • kiscsoportos, így rugalmas - mivel munkavállalás terén nagyon különbözőek tudnak lenni a hátterek és igények (szakmák, tapasztalatok, ki az aki, csak készül, ki az, aki már régóta kint dolgozik stb.), a kiscsoportos létszám lehetőséget ad arra, hogy a tanárral személyesen is egyeztessenek a képzésben részt vevők, nekik mit lenne fontos tudni és gyakorolni.

 

Ha Ön is érintett, forduljon hozzánk bizalommal!
+36 30 486 2115
movarhatos@hatos.hu

Aktuális nyelvi képzéseinkről friss információért, valamint érdekes nyelvi tartalmakért kövessen Minket a közösségi média felületeinken:
facebook.com/hatosmovar
instagram.com/hatosnyelviskolamovar/
tiktok.com/@hatosnyelviskola
youtube.com/@Hatos_Nyelviskola

 

9200 Mosonmagyaróvár, Jókai utca 1.

További híreink