Menü Bezárás

Vizsgajelentkezéstől bizonyítványig 10 nap alatt?

Újdonság! A Goethe Zertifikat Magyarországon egyedülálló módon digitális vizsgabizonyítványt is képes kiállítani, ezzel töredékére csökkentve az időt a nyelvvizsga letétele és a bizonyítvány 'kézhezvétele' között.

Milyen előnyökkel jár ez a vizsgázó számára?

  • A szokásos 2 hónap helyett akár kevesebb, mint 2 hét telik el a nyelvvizsgára való jelentkezés és a bizonyítvány kézhezvétele, jelen esetben telefonra/számítógépre, bármilyen elektronikus tárolóra vétele között.
  • Nem kell személyes átvétellel bajlódni, ezért telefonálgatni, utazni, meghatalmazással másokat elküldeni a bizonyítványért. Egyszerűen megkapod a vizsgajelentkezéskor általunk létrehozott felhasználói fiókodba.
  • Teljes mértékben egyenértékű a keményfedeles nyomtatott nyelvvizsgával. Hiteles, ugyanúgy elfogadják itthon és nemzetközileg is, az államilag elismert bizonyítványokkal egyenértékű.
  • Nem kell digitalizálni, scannelgetni, fényképezgetni, a képet formázgatni, amikor csatolnád a felsőoktatási jelentkezési lapodhoz vagy állásjelentkezéshez. Eleve ott van a gépeden.
  • Ha elvesztenéd, - de ugye elveszteni sem olyan könnyű, mint egy kézzelfogható dokumentumot, - a vizsgabizonyítványt magát pótolhatod, ellentétben a hagyományos bizonyítványokkal, amelyeket soha nem pótolnak új bizonyítvánnyal, csak igazolással.

Ha szeretnél villámgyorsan bizonyítványt, keress minket bizalommal! Segítünk felkészülni és jelentkezni is.

 

Goethe vizsga szervezése:
+36-30/226-6605

E-mail címünk
movarhatos@hatos.hu

 

Tervezi már a nyári nyelvtanulást?

Szintet akar lépni?

Fontos, hogy jól beszéljen nyelveket?

Önnek vagy gyermekének segítségre van szüksége az iskolában, érettségire készül?

Tanuljon  nálunk! Keressen minket bizalommal a részletekért!

 

Aktuális nyelvi képzéseinkről és nyelvvizsga-lehetőségekről friss információért, valamint érdekes nyelvi tartalmakért kövessen Minket a közösségi média felületeinken:
facebook.com/hatosmovar
instagram.com/hatosnyelviskolamovar/
tiktok.com/@hatosnyelviskola
youtube.com/@Hatos_Nyelviskola

További híreink