Menü Bezárás

Új Beszélj most! kommunikációs nyelvtanfolyam

Tovább bővül a Hatos és Társa Nyelviskola mosonmagyaróvári képzési palettája. Az új tanfolyam angol és német nyelven elérhető, A1.1 avagy kezdő 1 szint felett bármilyen nyelvi szinten.

Mit kínál a Beszélj most! kommunikációs nyelvtanfolyam?

Heti egyszer 45 percet, ahol az idegen nyelven beszélgetésé a főszerep.

Ezt értse jól, nem egyszerű nyelvtanulásról van szó, nem egyszerű szószaporításról, hanem valódi, életszagú, célnyelvi kommunikációról.

A Beszélj most! alkalmai egy-egy téma köré csoportosulva, változatos munkaformákon keresztül adnak lehetőséget a csatlakozóknak az angol vagy német nyelvű kifejezőkészségük gyakorlására, pl.:

  • társasjátékok
  • szókincsaktivizáló interaktív játékok
  • videóalapú beszélgetések
  • konstruktív viták, napi témák
  • szituációs gyakorlatok, szerepjátékok

A foglalkozásvezető tanár gondolatébresztő, beszélgetésindító inspirációkat visz az órákra, szabályozza a munkaformákat, segít a felmerülő érdekességek, hasznos kifejezések rögzítésében, és megegyezés és szükség esetén korrigálja a hibákat. Ez utóbbi kapcsán nagyon fontos kitétel, hogy nem kell állandó félbeszakításoktól félni, a félreértésekhez vezető hibákra hívjuk csak fel hivatalból a figyelmet, annál részletesebben csak külön kérésre megyünk bele a nyelvhelyességbe. A Beszélj most!-ban az a lényeg, hogy meg merjenek szólalni a résztvevők, és megtapasztalják, mi mindent képesek már átadni és megérteni németül vagy angolul.

Mire jó a Beszélj most! tanfolyam?

  • Erősíteni az önbizalmat, hogy meg merjen szólalni választott idegen nyelvén
  • Aktivizálni a meglévő, de nehezen elérhető, ún. passzív nyelvtudást
  • Megismerni, amit már most el tud érni a jelenlegi nyelvtudásával, mit tud elintézni, miről tud már beszélni
  • Oldott hangulatban hasonló helyzetben (és nyelvi szinten) lévő emberekkel beszélgetni, mások nyelvtudásából és tapasztalataiból is gazdagodni
  • Mégis kontrollált, szakmai felügyelet alatt cseverészni idegen nyelven

Hogyan lehet bekerülni egy csoportba?

Minekután a tanfolyam jellegéből adódóan nagyon fontos lenne, hogy megközelítőleg azonos nyelvi szinten legyenek a résztvevők, szigorú szintbesorolási folyamathoz kell kötnünk a részvételt.

A honlapunkon elérhető német és angol írásbeli szintfelmérők kitöltése után a választott nyelv oktatójával egy szóbeli szintfelmérést is előirányzunk, melyet akár személyesen, akár online videóhívásban, akár telefonon is lebonyolíthatnak, legfeljebb negyed óra alatt.

További információért és jelentkezéshez forduljon hozzánk bizalommal!
+36 30 486 2115
movarhatos@hatos.hu

9200 Mosonmagyaróvár, Jókai utca 1.

Aktuális nyelvi képzéseinkről friss információért, valamint érdekes nyelvi tartalmakért kövessen Minket a közösségi média felületeinken:
facebook.com/hatosmovar
instagram.com/hatosnyelviskolamovar/
tiktok.com/@hatosnyelviskola
youtube.com/@Hatos_Nyelviskola

 

További híreink