fbpx
Menü Bezárás

Help!

Annyi lehetőség van: nyelvtanulást segítő appok, egyéni nyelvi képzések, online kiscsoportos nyelvtanfolyamok, intenzív nyelvtanfolyamok. Melyiket válasszam? 

Miért kellene csak egyet választanod?

Már beszéltünk az applikációk használatáról, amik nagyon jól kiegészíthetik bármelyik nyelvtanulási formát. Például az intenzív nyelvtanfolyamokat, amik lehetnek online, vagy hagyományos formában, kis vagy nagyobb csoportban, akár anyanyelvi tanárral is.

Lássuk, miért is jó egy intenzív nyelvtanfolyam.

Rövid idő alatt rengeteget tanulhatsz, és a nyelvtanulásra fordított idő egyenesen arányos a fejlődésed ütemével. Nagyon jó érzés, hogy a befektetett munka ilyen rövid idő alatt gyümölcsöt terem.

Legyél akármilyen nyelvi szinten, látványos lesz a fejlődés. 2 hét alatt teljesen kezdő szintről például, képes leszel alapvető témákról rövid beszélgetést folytatni az adott idegen nyelven. Ha már kicsit berozsdásodott a nyelvtudásod az intenzív tanfolyam segít felfrissíteni a passzív nyelvtudást, magabiztos alapokat adva a továbblépéshez. Nem is beszélve arról, ha konkrét cél lebeg a szemed előtt, például egy nyelvvizsga. Az intenzív tanfolyamokkal rendszerezheted a nyelvtudásod, hogy felkészülten állj a vizsgabizottság elé.

Ezek mellett egy ilyen tanfolyamon pillanatok alatt szerezhetsz barátokat, válhatsz egy közösség tagjává, ahol a sorstársak veled együtt ugyanazért a célért küzdenek, így egymást észrevétlenül is tudjátok segíteni, bátorítani.

Tudod kell, hogy ennek ára van. Ott kell lenned az órán, aktívan részt kell venned és ki kell hoznod magadból a maximumot, de ne aggódj, a tanáraink ott állnak majd melletted. Menni fog!  🙂

 

Ez is érdekelhet