fbpx
Menü Bezárás

Blog

„Nincs időm nyelviskolába járni!” Ismerős?

Mi a Hatos Nyelviskolában tudjuk, hogy vannak élethelyzetek, amikor nem a személyes nyelvoktatás a megoldás. A pandémia bebizonyította, hogy sok minden hatékonyan megoldható online formában, amelyről korábban talán nem is gondoltuk volna. llyen a nyelvtanulás is.

A szavak ereje

Érezted már, hogy elakadtál a szótanulással? Nehezen jegyzed meg az új szavakat? Ne aggódj, ezzel sokan vagyunk így! Olvasd el tippjeinket, mert összeszedtük, amik nekünk már beváltak.

Online vizsgáztatók lettünk vasárnap

Aller Anfang ist schwer – mondják gyakran. És mint minden közmondásnak, ennek is lehet némi alapja… Az úgy kezdődött, hogy április közepén csatlakozhattam az Euroexam csapatához, akik az online nyelvvizsgáztatásra képződtek ki. Kaptunk tájékoztatót, oktatást, gyakoroltunk párban és kiscsoportban is együtt szakmai vezetéssel. Készen álltunk!

Help!

Annyi lehetőség van: nyelvtanulást segítő appok, egyéni nyelvi képzések, online kiscsoportos nyelvtanfolyamok, intenzív nyelvtanfolyamok. Melyiket válasszam? Miért kellene csak egyet választanod? Kombináld a lehetőségeket és fejlődj a saját tempód szerint!

What’s App?

Számos letölthető applikáció segítheti a mindennapi nyelvtanulásod, anélkül, hogy megterhelőnek éreznéd a tanulást. Lássuk, melyek a legjobbak!

Hat tipp a hatékony online nyelvtanulásért

Ha már otthon vagy és biztonságban lehetsz, használd ki az időt a tanulásra! Halljuk ezt mindenhonnan. Jó, jó, de hogyan? Hogyan kezd el? Mi fontos és mi kevésbé az online nyelvtanulás során? Mennyi időt érdemes egy nap a tanulásra szánni…

Melyik a neked való tanulási stílus?

Egyszerűen nem mennek a fejembe a szavak, hiába tanulom őket… Ilyen és ehhez hasonló sóhajok már mindannyiunk száját elhagyták. Lehet, hogy sok időt töltesz pl. a szótanulással, de mégsem érzed eredményesnek…

Milyen egy jó online óra?

Már hat hete tart az online oktatás és azóta sok tapasztalat gyűlt össze mind tanár mind diák oldalon az órákkal kapcsolatban. A technikai hátteret tekintve fontos, hogy egy olyan platformot válasszon a nyelviskola, ami a diákok számára könnyen elérhető…