fbpx
Menü Bezárás

Blog

A szavak ereje

Érezted már, hogy elakadtál a szótanulással? Nehezen jegyzed meg az új szavakat? Ne aggódj, ezzel sokan vagyunk így! Olvasd el tippjeinket, mert összeszedtük, amik nekünk már beváltak.

Online vizsgáztatók lettünk vasárnap

Aller Anfang ist schwer – mondják gyakran. És mint minden közmondásnak, ennek is lehet némi alapja… Az úgy kezdődött, hogy április közepén csatlakozhattam az Euroexam csapatához, akik az online nyelvvizsgáztatásra képződtek ki. Kaptunk tájékoztatót, oktatást, gyakoroltunk párban és kiscsoportban is együtt szakmai vezetéssel. Készen álltunk!

Help!

Annyi lehetőség van: nyelvtanulást segítő appok, egyéni nyelvi képzések, online kiscsoportos nyelvtanfolyamok, intenzív nyelvtanfolyamok. Melyiket válasszam? Miért kellene csak egyet választanod? Kombináld a lehetőségeket és fejlődj a saját tempód szerint!

What’s App?

Számos letölthető applikáció segítheti a mindennapi nyelvtanulásod, anélkül, hogy megterhelőnek éreznéd a tanulást. Lássuk, melyek a legjobbak!

Hat tipp a hatékony online nyelvtanulásért

Ha már otthon vagy és biztonságban lehetsz, használd ki az időt a tanulásra! Halljuk ezt mindenhonnan. Jó, jó, de hogyan? Hogyan kezd el? Mi fontos és mi kevésbé az online nyelvtanulás során? Mennyi időt érdemes egy nap a tanulásra szánni…