fbpx
Menü Bezárás

„Nincs időm nyelviskolába járni!” Ismerős? Mi a Hatos Nyelviskolában tudjuk, hogy vannak élethelyzetek, amikor nem a személyes nyelvoktatás a megoldás.

A pandémia bebizonyította, hogy sok minden hatékonyan megoldható online formában, amelyről korábban talán nem is gondoltuk volna. llyen a nyelvtanulás is, és ezt már sokszorosan megtapasztaltuk – ahogy sok-sok diákunk is.

Képzeld el: nem kell utaznod, megoldanod a gyerek felügyeletét, kiszakadnod az otthonod kényelméből vagy átszervezned a programodat, mégis a környék legjobb nyelvtanáraitól tanulhatsz! A Hatos Nyelviskola online képzései pont ezt kínálják, legyen szó angol, német, spanyol, orosz nyelvről – vagy szinte bármelyik másikról. Tudjuk, hogy az idő a legnagyobb érték, ahogy azt is, hogy az élet tele van váratlan, megoldandó helyzetekkel, amelyek mellett nem könnyű a rendszeres nyelvórákat beilleszteni a mindennapokba. Mi ennek a kényelmét kínáljuk: élő óráinkba bárhonnan becsatlakozhatsz, elég hozzá egy laptop, tablet, vagy akár telefon, na és persze internet-elérés.

Nem kell amiatt aggódnod, hogy az online nyelvtanulás esetleg nem olyan hatékony, mint a klasszikus tantermi órák, hiszen az oktatás ugyanolyan interaktív, ha pedig nyitott vagy az újdonságokra, akár még szórakoztatóbb is! Ehhez biztosítjuk a felkészült tanárokat, akik otthon vannak a legkorszerűbb online módszerekben és garantálják a színes, változatos órákat. Gyakorlatközpontú, az életre felkészítő nyelvóráinkon azonnali visszacsatolást kapsz, online feladatlapokat tölthetsz ki, vagy éppen közös feladatokban vehetsz részt a többiekkel. Ehhez nem kell számítógépes gurunak lenned: ha tudod kezelni a telefonodat, a nyelvórák sem okoznak majd problémát!

Online képzésünk tökéletes megoldás akkor is, ha nem csoportos nyelvtanfolyamon szeretnél részt venni, hanem az egyéni oktatás mellett döntesz. Így a nyelvoktatást valóban rád szabjuk: az órák időpontját a te időbeosztásodhoz igazítjuk és a saját tempódban haladhatsz. Ennek a kényelmét már sokan megtapasztalták a Hatos Nyelviskolában, nem véletlen, hogy egyéni diákjaink fele már online formában tanul nálunk. Vállalati nyelvtanfolyamaink pedig már szinte kizárólag így zajlanak, hiszen így nem kell a különböző munkakörökben - és gyakran helyszíneken -, eltérő időbeosztásban dolgozó munkatársak oktatását összehangolni.

Nem akadály az sem, ha külföldön élsz vagy dolgozol, esetleg egészségügyi vagy családi okokból nem tudod megoldani, hogy rendszeresen eljárj egy nyelviskolába – mindegyikre van példa a diákjaink között. Velünk így is meg tudod valósítani a terveidet, akár nyelvvizsgára készülsz, akár a munkád igényel használható nyelvtudást, vagy éppen nyelvtani rendszerezésre, esetleg korrepetálásra van szükséged.

Töltsd ki nyelvi szintfelmérőnket, és jelentkezz egyéni online képzéseinkre!

Szintfelmérő

Egyéni online képzés

Ez is érdekelhet