fbpx
Menü Bezárás

Fedezzük fel együtt a német nyelvoktatásban rejlő digitális lehetőségeket!

 

A Klett Kiadó segítségével a digitális eszközökben rejlő motivációs lehetőségeket járjuk körül:

 

Peres Anna kiadói referens ajánlója:

Hogyan ösztönözhetjük a nyelvtanulókat a saját, a digitalitást magától értetődő természetességként megélt közegükben úgy, hogy az számukra többletet jelentsen. Abból kiindulva, hogy a digitális eszközök tanórai alkalmazásának egyik legnagyobb előnye, hogy nem egyszerűen csak kiegészítik az analóg oktatást, hanem olyan tanítási – és tanulási folyamatokat is ösztönöznek, amelyek digitális eszközök nélkül nem volnának lehetségesek – igy feltérképezzük, mely pontokon lehet a tanórán hozadékkal használni őket.

Workshop-jelleggel, csapatmunkában, egymást támogatva közösen, könnyedén elsajátítjuk, hogyan kell / lehet / érdemes többek között pl. a Klett Augmented-applikációt beépítenünk a napi oktatói munkánkba. Szeretettel várjuk, ha örömét leli a digitális eszközök használatában, de akkor is, ha van Önben bizonyos távolságtartás a technikai palettája szélesítésével szemben, ámde mégis kíváncsi!

Ezért kérjük, hogy a foglalkozásokra lehetőség szerint hozza magával okostelefonját, vagy tabletjét, hogy a digitális megoldásokat a helyszínen ki is próbálhassuk!

 

A workshop időpontja: 2019.02.28. (csütörtök)  15:00-16:30

Előadó: Peres Anna, főiskolai tanár, Klett kiadói referens

A workshop nyelve: német

A worshop helyszíne: Módszertani Központ 9021 Győr, Szent István út 10. (23-as kapucsengő) (NEM A JEDLIK ÉPÜLETE, HANEM A CIKLAMEN TOURIST IRODÁVAL SZEMBENI ÉPÜLET)

Ez is érdekelhet