fbpx
Menü Bezárás

EUROEXAM

Mit érdemes tudnod az Euroexam nyelvvizsgáról?

 

Akkreditált vizsganyelvek: angol, német (B1, B2, C1 - egy- és kétnyelvű) - Általános, Üzleti és Academic vizsgatípusok

Az Euroexam B1, B2 valamint C1 szintű angol és német nyelvvizsgái az életszerű, gyakorlati nyelvtudást mérik, nem a nyelvtani tudásodat. Röviden: zéró nyelvtanozás, szótárhasználat bármikor, ráadásul pontosan azzal a nyelvvel találkozol a vizsgákon, ami az utcán is szembejön.

 

Melyik nyelvvizsgatípust válasszam?

  • Általános angol és német Euroexam vizsgára van szükséged a felvételiken a plusszpontokért, és a legtöbb egyetemen, főiskolán az államvizsgához.
  • Több intézmény viszont a diploma feltételeként a szaknyelvi vizsga megszerzését írja elő. Ha neked is angol üzleti szaknyelvi vizsgára van szükséged, akkor az EuroPro nyelvvizsgát válaszd.
  • Az általános és szakmai nyelvvizsgák mellett az Euroexam azokra a vizsgázókra is gondolt, akik nyelvtudásukat kifejezetten a felsőoktatásban szeretnék hasznosítani. A magas presztízsű Euroexam Academic vizsga különösen ajánlott azok számára, akik angol nyelvű képzésen terveznek továbbtanulni itthon vagy külföldön.

 

Milyen részekből épül fel a vizsga?

Angol és német nyelven, egy- és kétnyelvű változatban is vizsgázhatsz. Jelentkezéskor te döntheted el, hogy a Közvetítés vizsgarész nélküli, egynyelvű államilag elismert bizonyítványt adó vagy a teljes, kétnyelvű vizsgaváltozatot választod.

Az Euroexam vizsgái 4 részből állnak: olvasott szöveg értése, íráskészség, hallott szöveg értése és beszédkészség. Mind a négy vizsgarész a valódi kommunikációs helyzetekre épül, a vizsgázónak a hétköznapi életben használt, gyakorlati nyelvtudását kell alkalmaznia.

Természetesen lehetőséged van külön írásbeli, külön szóbeli vagy komplex nyelvvizsgát tenni.

 

Hogyan készüljek a vizsgára?

Az Euroexam International weboldalán számos segítséget találsz a felkészüléshez. A többi vizsgaközponttal szemben az Euroexamot a számtalan ingyenes online felkészítő támogatás is vonzóvá teszi, amiket a saját igényeidre szabva, ingyenesen vehetsz igénybe a nyelvvizsga felkészülés során. Online fekészítő tréning, személyi edzésterv, tesztek, extra gyakorlófeladatok, vizsgatippek, vizsgaszimulátor, Facebook live a vizsgáztatóval: ez csak néhány az Euroexam International ingyenes online támogatásai közül, amik garantálják számodra a sikert. És persze ott vannak a tesztkönyvek és a felkészítő tankönyvek is. Mindezek hasznos kiegészítői a nyelviskolában tanultaknak.

 

Nyelvvizsga időpontok és jelentkezés

 

Nyelvvizsga időpontok és jelentkezés

A vizsgaszabályzatról és a vizsga menetéről itt olvashattok.

 

Angol vizsgaidőpontok

dec
10
szo
egész nap EUROEXAM Angol B1 és B2 szóbeli ...
EUROEXAM Angol B1 és B2 szóbeli ...
dec 10 egész nap
EUROEXAM Angol B1 és B2 szóbeli és írásbeli nyelvvizsga Győrben és Mosonmagyaróváron
EUROEXAM Angol B1 és B2 szóbeli és írásbeli nyelvvizsga Győrben és Mosonmagyaróváron   Jelentkezési határidő: 2022.11.20. Teljes vizsga ára: 36.500 Ft (B1),  46.500 Ft (B2)…
egész nap EUROEXAM Angol C1 szóbeli és írá...
EUROEXAM Angol C1 szóbeli és írá...
dec 10 egész nap
EUROEXAM Angol C1 szóbeli és írásbeli nyelvvizsga Győrben és Mosonmagyaróváron
EUROEXAM Angol C1 szóbeli és írásbeli nyelvvizsga Győrben és Mosonmagyaróváron   Jelentkezési határidő: 2022.11.20. Teljes vizsga ára:  48.500 Ft Részvizsga ára szóbeli: 32.500 Ft Részvizsga…

Német vizsgaidőpontok

Nincsenek közelgő események

Mennyibe kerül?

Az angol és német vizsgák díja azonos, beleértve a nemzetközi és akkreditált állami nyelvvizsga bizonyítványt adó általános, valamint az üzleti szaknyelvi EuroPro nyelvvizsgákat is.

Az első sikeres nyelvvizsgád díját visszaigényelheted

 

Hogyan jelentkezhetek vizsgázni?

Bárki jelentkezhet, aki a vizsgára jelentkezés naptári évében betölti a 14. életévét - a jelentkezési lap kitöltésével és a vizsgadíj egyidejű befizetésével - online. Mivel a szóbeli vizsga párban zajlik, így arra is van lehetőséged, hogy ismerősöddel, osztálytársaddal együtt szóbeli vizsgázz.

Ráadásul az Euroexam nyelvvizsgákon azonos esélyekkel indul mindenki, legyen szó diszlexiáról, diszgráfiáról, látás- vagy hallássérülésről.

 

Mikor tudhatom meg az eredményt?

Az eredményt a vizsga után 20 munkanappal nézheted meg az Euroexam International weboldalán a vizsgakód megadásával.

Euroexam nyelvvizsga-információk: http://www.euroexam.org/gyakori-kerdesek

Vizsgadolgozat megtekintésére, konzultációra illetve jogorvoslatra a nyelvvizsga dolgozattal kapcsolatban szintén van lehetőség.

 

A Nyelvvizsga Központ címe:

Euroexam Vizsgaközpont

1012 Budapest, Tábor u. 5

www.euroexam.org

e-mail: info@euroexam.org

 

A Vizsgahely címe:

Hatos és Társa Nyelviskola Kft.

9021 Győr, Szent István út 7.

www.hatos.hu

e-mail: nyelviskola@hatos.hu

SZINTFELMÉRŐ TESZTEK

NYELVVIZSGA-ELŐKÉSZÍTŐ

Induló/Aktuális nyelvvizsga-előkészítő tanfolyamaink

LAKOSSÁGI TANFOLYAMOK

Induló/Aktuális 60 órás lakossági tanfolyamaink

KÖZELGŐ HATÁRIDŐK

INGYENES NYELVVIZSGA

Megjelent a Kormány 503/2017.(XII.29.) kormányrendelete az első sikeres nyelvvizsga vizsga díjához nyújtott támogatásról.